Jippe_TV_banner.jpg
 

Jippe's Top-Joppers01 Jippe's Top Joppers - Verzorgende

Thumbnail Jippe 1
De hoofdrolspeler Jippe onderzoekt in deze aflevering het beroep van een verzorgend bij Ouderencentrum Beek en Bos te Heythuysen.

02 Jippe's Top Joppers - Champignonkweker / Kok

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van champignonkweker en kok bij Scelta Mushrooms te Venlo-Boekend.

03 Jippe's Top Joppers - Fietsenmaker

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van fietsenmaker bij het bedrijf BIKKEL BIKES te Nederweert.

04 Jippe's Top Joppers - meubelmaker

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van meubelmaker bij JustBlocks Furniture te Panningen.

05 Jippe's Top Joppers - melkveehouder

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van boer bij de melkveehouderij van de familie Lemlijn te Meer.

06 Jippe's Top Joppers - koerierdiensten

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van Warehouse Manager bij DHL Warehouding BV te Helden-Beringe.

07 Jippe's Top Joppers - onderhoudstechnicus

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van onderhoudstechnicus bij het Academisch Ziekenhuis te Maastricht

08 Jippe's Top Joppers - Metaalindustrie

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering de Metaalindustrie bij het bedrijf EUROTECH te Venlo-Blerick.

09 Jippe's Top Joppers - Vliegtuig monteur

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van vliegtuig monteur het Aviation in Maastricht.

10 Jippe's Top Joppers - procesoperator

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van procesoperator bij DSM te Geleen.

11 Jippe's Top Joppers - Lerares

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van lerares in de Bollenberg te Balder.

12 Jippe's Top Joppers - Attractiemonteur

Thumbnail Jippe 1
Jippe van de Kinjerkraom L1TV interviewt als tekenfilmfiguur de mensen op hun werkplek. In deze aflevering het beroep van Attractiemonteur in Toverland te Sevenum
{